Innehåller annonser

Bästa Aloe Vera 2024

Jag har testat många aloe vera-krämer och min favorit är Garnier Naturals Moisture+ Botanical Aloe Vera Day Cream. Den här krämen är fylld med aloe vera och andra naturliga ingredienser som ger näring och återfuktar huden.

En av de saker jag uppskattar mest med denna kräm är hur den lugnar huden. Oavsett om du har en liten hudirritation eller har bränt dig i solen är denna kräm mycket effektiv. Det är också fantastisk hur den återfuktar huden utan att kännas oljig eller tung.

Aloe Vera – Bäst i test 2024

Fördelar med Garnier Naturals Moisture+ Botanical Aloe Vera Day Cream:

  • Återfuktar huden: Huden känns mjuk och smidig efter användning.
  • Lugnar irritation: Perfekt för känslig hud och solbränna.
  • Naturliga ingredienser: Kombinerar aloe vera med andra botaniska extrakt.

Genom att använda denna kräm har jag märkt en tydlig förbättring i min huds utseende och känsla. Den är lätt att applicera och absorberas snabbt, vilket gör det enkelt att använda den dagligen. Jag rekommenderar den starkt till alla som söker en effektiv och naturlig hudvårdsprodukt.

Vad är aloe vera-krämer?

Aloe vera-krämer är hudvårdsprodukter som innehåller aloe vera, känd för sina många hälsoeffekter. Dessa krämer kan vara huvudsakligen baserade på aloe vera eller innehålla aloe vera tillsammans med andra ingredienser. Målet är att använda aloe veras positiva effekter för huden.

Aloe vera-gel har använts traditionellt för att behandla olika hudproblem som skärsår och brännskador, samt allvarligare åkommor som psoriasis. Modern forskning har bekräftat många av dessa användningar, vilket har lett till att aloe vera nu ingår i många hudvårdsprodukter.

Aloe vera-krämer finns i olika typer, såsom dagkrämer, nattkrämer och kroppslotioner. De syftar till att återfukta, minska inflammation och främja läkning av huden. Många tycker även om den kylande och lugnande effekten av dessa krämer.

Fördelar med aloe vera-krämer

  • Återfuktande: Aloe vera är känd för att vara mycket återfuktande, vilket gör den idealisk för torr hud.
  • Lindrar irritation: Dess antiinflammatoriska egenskaper hjälper till att lugna irritation och rodnad på huden.
  • Främjar läkning: Aloe vera stödjer läkning av mindre skärsår och brännskador, vilket gör den till en användbar komponent för skadad hud.
  • Lugnande effekt: Den svalkande och lugnande effekten uppskattas av många, särskilt efter solbränna.
  • Antioxidantegenskaper: Aloe vera innehåller starka antioxidanter som skyddar huden mot skador från fria radikaler.

Aloe vera-krämer kan vara till nytta för olika hudtyper och behov, från att lindra solbränna till att ge regelbunden återfuktning. Den mångsidigheten gör dem till ett populärt val inom hudvård.

Mina bedömningskriterier

När jag bedömer en Aloe Vera-kräm tittar jag på flera viktiga saker. För det första, vilka ingredienser innehåller krämen förutom Aloe Vera? Jag vill se att alla ingredienser är naturliga och säkra. Om det finns några potentiellt skadliga kemikalier i formulan, blir jag tveksam.

Aloe Vera-koncentrationen är också avgörande. En hög koncentration av Aloe Vera kan indikera en mer effektiv produkt. När det gäller hudtyp undersöker jag om krämen är lämplig för alla hudtyper. Speciellt intressant är om det finns rekommendationer för personer med känslig, torr eller fet hud.

Jag tittar på effektiviteten av krämen. Hur snabbt och effektivt fungerar den? Märks det några fördelar efter användning? Användarrecensioner spelar också en stor roll. Vad säger andra användare om produkten? Är recensionerna mestadels positiva?

Pris är det sista jag kollar på. Är priset rimligt och prisvärt med tanke på kvaliteten och mängden Aloe Vera som krämen innehåller?

De bästa Aloe Vera 2024

Bäst i test: Garnier Naturals Moisture+ Botanical Aloe Vera Day Cream

Burk med Garnier SkinActive Botanical Day Cream med Aloe Vera.
96% naturliga ingredienser
Hög koncentration av Aloe Vera
Dermatologiskt testad
Återfuktning upp till 48 timmar
Prisvärd
Stark doft
Glansig T-zon
Passar inte väldigt torr hy

Min första prioritet är alltid att hitta produkter som kombinerar effektivitet, säkerhet och prisvärdhet. Garnier Naturals Moisture+ Botanical Aloe Vera Day Cream är ett enastående exempel på detta. Med 96% naturliga ingredienser och hög Aloe Vera-koncentration är denna dagkräm testad under dermatologisk kontroll och ger fukt i upp till 48 timmar. Produktionen är prisvärd, och de flesta användare är nöjda, trots rapporter om stark doft och glansig T-zon.

Bästa billiga: Urtekram Aloe Vera Gel

Grön tub med Urtekram Soothing Gel Aloe Vera.
Naturliga och ekologiska ingredienser
Hög Aloe Vera-koncentration
För alla hudtyper
Effektivt återfuktande och kylande
Prisvärd
Kan innehålla okända allergener
Kladdig vid överanvändning

Vidare, för de som söker ett billigare alternativ utan att kompromissa på kvalitet, är Urtekram Aloe Vera Gel ett lysande val. Denna gel innehåller naturliga och ekologiska ingredienser, med hög koncentration av Aloe barbadensis. Den är lämplig för alla hudtyper och särskilt effektiv efter sol exponering, tack vare sina kylande och återfuktande egenskaper. Denna produkt får genomgående positiva recensioner och är väl värd sitt pris.

Mest återfuktande: CCS Aloe Vera Gel 125 ml

Grön och vit tub med CCS Aloe Vera Gel.
Högkvalitativa ingredienser
Idealisk för torr hud och insektsbett
Snabbverkande, långvarig fukteffekt
Prisvärd
Ospecificerad Aloe Vera-koncentration
Mindre effektiv för oljig hud

För de som letar efter den mest återfuktande optionen är CCS Aloe Vera Gel 125 ml med högkvalitativa ingredienser det du behöver. Den fungerar särskilt bra för torr hud och insektsbett, är oparfymerad, vilket minskar risken för hudirritation. Även om koncentrationen av Aloe Vera inte är specificerad, är dess effektivitet obestridlig.

Bästa miljöval: Avivir Aloe Vera Heat

Tub med AVIVIR Aloe Vera Heat Massage & Sport.
70% bio-aktiv ekologisk Aloe Vera
Naturliga ingredienser
Svanen-märkt
Lämplig för alla hudtyper
Effektiv mot ömma muskler
Kan irritera känslig hud
Högre pris

Miljömedvetna val är viktiga, och Avivir Aloe Vera Heat är en sådan produkt. Med 70% bio-aktiv ekologisk Aloe Vera är den effektiv för ömma muskler och innehåller naturliga ingredienser som eukalyptus, mentol, och kamfer. Dess Svanen-märkning visar att den uppfyller höga krav på miljö och hälsa.

Pris och användaromdömen

För att vara helt transparent, jämför jag alltid produkternas kostnad mot deras kvalitet och användaromdömen.

ProduktPrisAnvändarbetyg (5)
Garnier Naturals Moisture+ Botanical Aloe Vera Day Cream59 kr5,0
Urtekram Aloe Vera Gel99 kr4,8
CCS Aloe Vera Gel 125 ml69 kr4,5
Avivir Aloe Vera Heat159 kr4,3

Utifrån min erfarenhet, är prisvärdhet och kundrecensioner viktiga för att bestämma vilken produkt som verkligen är värd att köpa. Jag rekommenderar att alltid kolla användarrecensioner före köp för att säkerställa att produkten passar dina specifika behov.

Personliga erfarenheter av produkterna

Att använda Garnier Naturals Moisture+ Botanical Aloe Vera Day Cream gav mig en fantastisk känsla av återfuktning som varade hela dagen. Den starka doften var dock en liten nackdel. Urtekram Aloe Vera Gel har varit min go-to efter långa dagar i solen och dess kylande effekt är oslagbar.

CCS Aloe Vera Gel 125 ml var en räddare i nöden efter insektsbett och var snabbverkande på min torra hud. Avivir Aloe Vera Heat, å andra sidan, hjälpte mig mycket med trötta och ömma muskler efter träning med sina uppfriskande ingredienser.

Det är viktigt att hitta en produkt som inte bara är effektiv utan också prisvärd och säker att använda. Genom att testa och jämföra dessa produkter, kunde jag se de små men betydande skillnaderna som kan påverka valet beroende på individuella behov och preferenser.

Vikten av aloe vera-krämer

Jag tycker att aloe vera-krämer är en viktig del av hudvård. Dessa krämer innehåller aloe vera, en planta känd för sina många fördelar. Aloe vera-gel, som utvinns från bladen, har länge använts för att behandla olika hudproblem. Modern forskning bekräftar dess fördelar.

En stor fördel med aloe vera-krämer är att de kan återfukta huden effektivt. Aloe vera innehåller mycket vatten och fungerar därför som en naturlig fuktkräm. Detta är särskilt bra för folk med torr hud, men fungerar också för andra hudtyper.

Kvinna med slutna ögon njuter av solen utomhus.

Fördelar med Aloe Vera-krämer:

  • Återfuktning: Aloe vera har en hög vattenhalt, vilket gör att krämerna återfuktar huden naturligt.
  • Antiinflammatorisk: Krämerna kan lindra irritation och inflammation, vilket är bra för känslig hud och hudåkommor som psoriasis och eksem.
  • Läkande egenskaper: Aloe vera hjälper till att läka mindre skärsår och brännskador snabbare.

Några andra unika egenskaper:

  • Naturlig ingrediens: Aloe vera är naturlig och innehåller inte de kemikalier som finns i vissa andra hudvårdsprodukter.
  • Mångsidighet: Med sina återfuktande och läkande egenskaper kan aloe vera-krämer användas av många olika hudtyper.

Aloe vera-krämer har en unik kombination av egenskaper som gör dem speciella jämfört med andra hudvårdsprodukter. Jag rekommenderar dem starkt för deras mångsidighet och naturliga ursprung. Det gör dem till ett utmärkt val för dem som föredrar naturliga alternativ i sin hudvård.

Hur hittar man den bästa aloe vera-krämen?

Aloe Vera-koncentration

När jag väljer en aloe vera-kräm, börjar jag alltid med att kontrollera hur mycket aloe vera som faktiskt finns i produkten. Om det står som en av de första ingredienserna på etiketten, vet jag att det är en huvudingrediens. För min del föredrar jag krämer med minst 90% aloe vera, eftersom det ger de bästa resultaten.

Andra ingredienser

Förutom aloe vera är det viktigt för mig att se vilka andra ingredienser som finns i krämen. Jag undviker krämer med onödiga kemikalier och fyllmedel. Istället letar jag efter produkter med naturliga ingredienser som vitamin E, sheasmör och grönt te-extrakt. Dessa kompletterar aloe veras fördelar och gör krämen ännu bättre.

Pris

Priset på aloe vera-krämer varierar mycket. Jag försöker undvika de allra billigaste alternativen eftersom de ofta innehåller mindre aloe vera och mer fyllmedel. För mig är det värt att betala lite extra för en högkvalitativ produkt som verkligen fungerar. Det är en långsiktig investering i min hudhälsa.

Produktrecensioner

Jag lägger alltid stor vikt vid andra användares recensioner innan jag köper en aloe vera-kräm. Genom att läsa om deras erfarenheter får jag en bra bild av hur effektiv produkten är. Med det i åtanke, försöker jag komma ihåg att vi alla har olika hudtyper, så det som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för mig.

Hudtyp

Min hudtyp påverkar också vilken aloe vera-kräm jag väljer. Om jag har torr hud, letar jag efter en kräm som är extra återfuktande. För fet hud föredrar jag en lättare formula. Om min hud är känslig, väljer jag produkter utan parfym och andra potentiellt irriterande ämnen.

Varumärke

Varumärket spelar också en viktig roll för mig när jag väljer en aloe vera-kräm. Jag litar mest på välkända märken med ett gott rykte. De har ofta längre erfarenhet av att producera högkvalitativa hudvårdsprodukter. Samtidigt är jag öppen för att prova mindre kända märken som kan överraska med sin kvalitet.

Certifieringar

Certifieringar är något jag alltid tittar på. Om en aloe vera-kräm är certifierad som organisk, vegansk eller cruelty-free, känner jag mig extra säker på mitt val. Certifieringar från oberoende organisationer visar att produkten är bra både för min hud och för planeten. Detta är något jag värdesätter högt.

En öppen burk med kräm bredvid ett aloe vera-blad.

Användning av aloe vera-krämer

Jag använder aloe vera-krämer som en del av min dagliga hudvårdsrutin. Ibland tar jag fram den när jag har varit i solen för länge eller har särskilt torr hud. För att applicera krämen börjar jag med att rengöra huden ordentligt. Sedan tar jag en liten mängd och masserar in den försiktigt tills den är helt absorberad.

När jag applicerar krämen i ansiktet, är jag noga med att undvika området runt ögonen eftersom det är känsligare. Jag rekommenderar att man alltid gör ett patch-test innan man börjar använda en ny produkt. Jag applicerar en liten mängd på insidan av armen och väntar 24 timmar för att se om någon reaktion uppstår. Om huden blir röd eller kliar, slutar jag använda produkten och kontaktar en hudläkare.

Det är viktigt att komma ihåg att aloe vera-krämer är ett komplement till en hälsosam livsstil och god hudvård. För att min hud ska må bra ser jag till att äta en näringsrik kost, dricka mycket vatten, sova tillräckligt och skydda huden från solen med solkräm och kläder.

Steg för att använda aloe vera-krämer:

  1. Rengör området där krämen ska appliceras.
  2. Ta en liten mängd kräm.
  3. Massera in krämen tills den är helt absorberad.
  4. Undvik ögonområdet.

Tips för bäst resultat:

  1. Gör ett patch-test innan regelbunden användning.
  2. Kombinera användning med en sund livsstil.
  3. Drick mycket vatten och ät näringsrik mat.
  4. Skydda huden från solen.

Dessa steg och tips hjälper mig att få ut det mesta av min aloe vera-kräm och hålla min hud i bästa skick.

Vanliga frågor om Aloe Vera

Är aloeverakräm säkert att använda för alla hudtyper?

Aloe vera är känd för att vara mild och kan användas på de flesta hudtyper. Den återfuktar torr hud och kan hjälpa till att kontrollera oljeproduktionen i fet hud. Eftersom den är lätt och inte täpper till porerna, är den bra för aknebenägen eller kombinerad hud. För känslig hud är aloe vera ofta ett bra val på grund av dess lugnande egenskaper. Jag rekommenderar att testa på en liten yta först för att vara säker på att det inte finns negativa reaktioner.

Kan aloeverakräm hjälpa till att behandla akne?

Aloe vera kan vara användbar vid aknebehandling tack vare dess antiinflammatoriska egenskaper som minskar rodnad och svullnad. Dess antibakteriella egenskaper kan bekämpa bakterier som orsakar akne, och den kan även reglera oljeproduktionen. Jag påpekar att aloe vera inte är en mirakelkur men kan vara ett bra komplement till en omfattande hudvårdsrutin.

Kan Aloeverakräm användas tillsammans med andra hudvårdsprodukter?

Visst kan du kombinera aloeverakräm med andra hudvårdsprodukter. Efter att du rengjort huden med ansiktsvatten kan du applicera aloeverakräm för dess lugnande och fuktgivande effekter. För extra återfuktning eller målinriktad behandling kan du använda serum med hyaluronsyra eller C-vitamin ovanpå aloeverakrämen. Dessa serum hjälper till att låsa in fukt och ljusa upp hudtonen.

Kan jag använda aloeverakräm på mitt ansikte?

Ja, aloeverakräm kan användas på ansiktet och många produkter är specifikt formulerade för detta ändamål. Det är viktigt att applicera krämen på ren och torr hud för bästa resultat. Om du har mycket känslig hud, undvik att applicera nära ögonen.

Kan Aloe Vera hjälpa till att lugna huden efter rakning?

Aloe vera är känt för sina lugnande och återfuktande egenskaper, vilket gör den utmärkt efter rakning. Efter rakning, skölj med kallt vatten och applicera en aloe vera-baserad produkt för att minska irritation och rodnad. För ytterligare lugnande effekter kan du också använda en after shave. Att hålla rakbladet skarpt minskar också irritationen.

Är aloeverakräm säkert att använda på bebisar och små barn?

Aloe vera är oftast mild och säker för babys känsliga hud och kan lindra mindre hudirritationer som blöjutslag och eksem. Jag rekommenderar ändå att rådfråga en barnläkare innan du introducerar nya produkter på ditt barns hud. Gör också alltid ett patch-test först.

Är aloeverakräm effektiv för att behandla solbränna?

Aloe vera har använts länge för att lindra solbränna och har fått stöd av forskning för sin effektivitet. Aloe vera-kräm kan kyla huden, minska inflammation och hjälpa huden att läka snabbare. Det är dock viktigt att komma ihåg att aloe vera inte ersätter solskyddsprodukter. Använd alltid solskydd med minst SPF 30 när du är ute i solen.

Hur ofta ska jag använda aloeverakräm?

Hur ofta du ska använda aloeverakräm beror på din hudtyp och vad du vill behandla. Generellt kan den användas en eller två gånger om dagen, särskilt efter bad eller dusch för att återfukta huden. För specifika hudproblem kan du behöva använda den oftare eller i större mängder. Följ alltid instruktionerna på produktens etikett eller rådfråga en hudspecialist.

Kan jag använda aloeverakräm om jag har en hudsjukdom som psoriasis eller eksem?

Aloe vera kan lindra symtom på psoriasis och eksem som torrhet, klåda, rodnad och inflammation. Den återfuktande och antiinflammatoriska effekten gör den till ett bra komplement till din vanliga hudvårdsrutin. Jag rekommenderar att du rådgör med en läkare eller hudspecialist innan du börjar använda en ny produkt, särskilt om du har en hudåkomma.

Betygsätt den här artikeln

Klicka på en stjärna för att betygsätta den!

Betyg 5 / 5. Antal röster: 23

Inga röster än så länge! Bli först med att betygsätta detta inlägg.

Innehållsansvarig

Uppdaterad

Publicerad

25 svar på ”Bästa Aloe Vera 2024”

  1. Jag märkte att min T-zon blev lite glansig när jag använde Garnier Naturals Moisture+, men jag älskar verkligen doften och den ger bra återfuktning. Jag tror dock att min hud är lite för torr för denna produkt. Eftersom den verkar vara bättre anpassad för blandhy, tror jag att den skulle fungera utmärkt för dig med den hudtypen! 😊

    Svara
    • Tack så mycket för din feedback! Jag är glad att du tycker om doften och att produkten ger bra återfuktning. Det stämmer att Garnier Naturals Moisture+ är särskilt anpassad för blandhy, så om din hud är mer åt det torra hållet kanske det inte är den bästa matchningen. Om du letar efter en produkt som ger mer intensiv återfuktning, skulle jag rekommendera att testa en kräm som är särskilt utvecklad för torr hud. Jag uppskattar verkligen att du delade med dig av dina erfarenheter, och jag hoppas att du hittar en produkt som passar din hud perfekt!

      Svara
  2. Jag har känslig hud och letade efter en bra sommarlösning, och Garnier cream har varit perfekt för mig! Den återfuktar utan att kännas tung eller oljig, vilket är exakt vad jag behöver under varma dagar. 😍🌞 Perfekt för känslig hud som min!

    -Lena

    Svara
    • Hej Lena! 🌸
      Tack för att du delar din upplevelse med Garnier cream! Det är fantastiskt att höra att den fungerar så bra för din känsliga hud, särskilt under sommaren när det kan vara svårt att hitta rätt balans mellan fukt och lätthet. Det är verkligen toppen att den känns återfuktande utan att vara för tung eller oljig – precis vad vi alla letar efter under varma dagar! Hoppas att den fortsätter att ge dig den perfekta sommarhuden. 🌞✨

      Ha en fin dag!

      Svara
  3. Hej! Jag undrade om någon har provat Garnier aloe vera cream under vintermånaderna? Hur fungerar den för att skydda huden från kyla och vind, speciellt för de som har känslig och torr hy? Är den tillräckligt återfuktande eller rekommenderar ni att komplettera med en annan produkt?

    /Mia

    Svara
    • Hej Mia!

      Tack för din fråga! Jag har testat Garnier aloe vera cream, och den fungerar ganska bra under vintermånaderna, speciellt för att återfukta huden. Aloe vera har naturligt lugnande och återfuktande egenskaper, vilket kan vara bra för känslig och torr hud. Dock kan vinterklimatet vara ganska utmanande med kylan och vinden, så om din hud blir väldigt torr under vintern kan det vara bra att komplettera med en lite fetare kräm eller ett ansiktsserum för extra skydd.

      Om du upplever att din hud kräver mer fukt eller ett skyddande lager, kan en ansiktsolja eller ett balm över aloe vera-krämen hjälpa till att hålla huden mjuk och återfuktad hela dagen. Hoppas det hjälper!

      Svara
    • Tack så mycket för din härliga feedback! Det gläder mig att höra att du gillar Garnier Aloe och att den håller din hud mjuk och fräsch hela dagen.

      Svara
    • Hej Agda!

      Visst är den fantastisk! Jag upplever också att Garnier aloe vera gör ett superjobb med att hålla min hud återfuktad längre än andra krämer jag har provat. Perfekt för torr hud!

      Svara
    • Hej!
      Jag blir så glad att läsa att Garnier Moisture+ lugnar din hud och funkar perfekt för dig. Tack för att du delar med dig av din upplevelse! 🙌

      Svara
  4. Garnier moisture+ är verkligen en favorit i min dagliga rutin. Den lätta formulan gör min hud mjuk och fräsch utan att kännas fet. Jag älskar hur snabbt den absorberas, perfekt när jag har bråttom på morgonen. Plus, den naturliga doften är så uppfriskande! 🧴🌿

    Svara
    • Hej!

      Tack för din kommentar. Visst är det härligt när en produkt både är lätt och återfuktande? Garnier Moisture+ är verkligen en favorit för många, speciellt med sin fräscha doft! 🌿💧

      Svara
    • Hej!
      Vad roligt att höra att Aloe Pura har gjort så stor skillnad för din torra hud! Det är en av mina favoriter just för att den är så fuktgivande och mild. Tack för att du delade din upplevelse, och fortsätt gärna att återkomma med fler resultat!

      Svara
  5. Jag har använt Garnier aloe vera kräm ett tag nu och kvaliteten håller verkligen måttet! Produkten känns hållbar och har inte visat några tecken på slitage. Jag älskar designen, den är stilren och enkel, och passar perfekt i mitt badrum. Jämfört med andra dagkrämer jag har testat, känns den här definitivt som en av de bästa aloe vera-produkterna, speciellt med tanke på hur återfuktad min hud känns. Jag hade höga förväntningar och blev inte besviken, den här krämen lever verkligen upp till vad den lovar! 😊

    Svara
    • Hej!
      Tack för din fina feedback! Det är alltid härligt att höra när en produkt både presterar och ser snygg ut på samma gång. 😊

      Svara
  6. Hej! Jag har hört att vissa krämer kan kännas tunga eller lämna en klibbig känsla efter applicering. Hur upplever du Garnier kräm? Blir det klibbigt eller känns det lätt och fräscht på huden? 🌿

    Svara
    • Hej!
      Jag har testat Garnier-krämen och måste säga att den verkligen känns lätt och fräsch på huden, utan att lämna den där klibbiga känslan som vissa andra krämer kan göra. Den sjunker in snabbt och ger en mjuk yta, vilket gör att huden känns återfuktad hela dagen. Jag tycker att det är ett bra val om du letar efter en kräm som inte känns för tung!

      Svara
  7. Hej! Jag undrar om Garnier Aloe Day Cream är anpassningsbar för både torr och fet hy, eller om den funkar bättre för vissa hudtyper? Vad är era erfarenheter?

    Svara
    • Hej!
      Jag förstår din fråga! Garnier Aloe Day Cream är framtagen för att återfukta huden och den funkar generellt för alla hudtyper, både torr och fet. Den innehåller aloe vera, som är känd för sina återfuktande och lugnande egenskaper, vilket gör att den inte känns för tung på fet hud men ändå ger fukt till torrare partier. Min erfarenhet är att den absorberas snabbt och lämnar huden fräsch utan att kännas oljig!

      Svara
  8. Hej! Jag skulle gärna vilja veta om Garnier Aloe Day Cream är prisvärd jämfört med andra aloe vera-krämer som CCS Aloe Gel. Hur upplever ni skillnaden?

    Svara
    • Hej!
      Jag har testat både Garnier Aloe Day Cream och CCS Aloe Gel, och jag skulle säga att det beror på vad du är ute efter. Garnier-krämen känns lite rikare och är perfekt för dagligt bruk under smink eller på egen hand, medan CCS Aloe Gel har en lättare konsistens och är mer återfuktande vid solsveda eller irriterad hud. Priset kan variera, men om du vill ha en multifunktionell dagkräm tycker jag definitivt att Garnier ger bra värde för pengarna.

      Svara

Lämna en kommentar

Tack för att du väljer att lämna en kommentar. Kom ihåg att alla kommentarer modereras enligt vår kommentarspolicy och din e-postadress kommer INTE att publiceras. Låt oss ha en personlig och meningsfull konversation..