Innehåller annonser

Bästa Hårtoning 2024

Att förändra hårfärgen utan permanenta åtaganden är något jag ofta överväger, särskilt för att få till en fräsch look som matchar min stil. För detta är hårtoning ett utmärkt val eftersom det inte tränger in djupt i hårstrået utan lägger sig utanpå. Det gör processen mycket skonsammare för håret. Jag kan lätt byta nyans eller intensifiera min nuvarande färg utan att oroa mig för långvariga effekter.

Hårtoning – Bäst i test 2024

När jag har utforskat marknaden för de bästa hårtoningarna 2024, står en produkt ut som den främsta: Wella Professionals Color Fresh Mask Chocolate. Den här toningen ger en djup och rik chokladfärg och lyckas kombinera färg och vård på ett fantastiskt sätt. Många användare som letar efter en synlig men tillfällig förändring har verkligen uppskattat denna produkt.

För att hjälpa mig hitta rätt produkt, listar jag de bästa hårtoningarna för året. Det här inkluderar olika alternativ som täcker en rad behov, från att fräscha upp befintlig färg till att testa en helt ny look. Genom att jämföra dessa produkter kan jag enkelt se vilken som passar mina behov bäst.

Kvinna med långt vågigt hår och naturlig makeup mot en beige bakgrund.

Vad är Hårtoning?

Hårtoning är ett färgmedel som förändrar hårfärgen tillfälligt. Det tvättas gradvis ut med schampo, oftast inom sex till åtta veckor. Det är ett bra val om jag vill testa en ny färg utan att göra en permanent förändring.

Fördelar med hårtoning:

  • Skonsammare än permanent hårfärg
  • Tillfälligt, vilket innebär mindre åtagande
  • Ger glans och kan förstärka den naturliga hårfärgen

Användning: Jag applicerar produkten i rent, handdukstorkat hår och låter den verka enligt instruktionerna innan jag sköljer.

Tips:

  1. Välj en färg som är nära min naturliga hårfärg för att få ett naturligt resultat.
  2. Skydda huden runt hårfästet för att undvika fläckar.

De bästa Hårtoningarna 2024

Bäst i test: Wella Professionals Color Fresh Mask Chocolate

Wella Professionals Color Fresh Mask – hårinpackning med färg i nyansen Chocolate Touch, för att fräscha upp och intensifiera brun hårfärg samtidigt som håret vårdas.
Imponerande färgintensitet
Mild formula
Långvarig färg
Begränsat färgval

Wella Professionals Color Fresh Mask Chocolate har verkligen överträffat mina förväntningar. Den ger en naturlig och intensiv färg som varar länge. Med avokadoolja i formulan blir håret också mjukt och glansigt. Dessutom är produkten enkel att applicera och innehåller inga djurtestade ingredienser. Priset är också överkomligt, vilket gör det till ett bra val för många.

Bästa premium: Hårfärg Tints of Nature

Tints of Nature permanent hårfärg 7R Soft Copper Blonde – vegansk hårfärg utan ammoniak med ekologiska ingredienser för hälsosamt hår.
Exceptionell kvalitet kombinerat med enkel användning
Inkluderar ett komplett kit med alla nödvändiga tillbehör
Använder mildare kemikalier för en säkrare användning
Ger långvariga och naturliga färgresultat
Prisvärd med tanke på den höga kvaliteten
Relativt högt pris jämfört med konkurrenter
Begränsat färgutbud jämfört med andra produkter

Tints of Nature är ett premiumalternativ som levererar professionella resultat hemma. Jag uppskattar att hela kittet med applikationsverktyg, schampo och balsam medföljer, så att det är enkelt att använda produkten. Trots det högre priset ger denna premiumtoning bra resultat med sin egen säkra, milda formula.

Bästa billiga: Four Reasons Color Mask Toning Treatment Latte

Four Reasons Color Mask Toning Treatment Latte – toningsbehandling för färgat blont eller ljusbrunt hår, ger en kall ljusbrun ton, återfuktar och ger glans.
Ger en djup och livfull färg till håret
Förbättrar hårets glans och styrka
Enkel att applicera själv hemma
Håller färgen länge
Skonsam mot håret, innehåller inga skadliga kemikalier
Färgen kan avta med upprepade tvättar
Kan blekna vid solexponering

För den budgetmedvetna är Four Reasons Color Mask Toning Treatment Latte ett starkt alternativ. Trots sin lägre prislapp på 77 kr, levererar den ändå en lyckad färgförbättring och vård av hår. Det bästa med denna är dess användarvänlighet; jag upplever att den är lätt att applicera och resultatet är hållbart, vilket jag verkligen uppskattar.

Bästa växtbaserade: Cultivators Växtbaserad Hårfärg

Cultivator's 100% växtbaserad ekologisk hårfärg i nyansen Blonde – effektiv täckning av grått hår och intensiv färg, certifierad ekologisk och vegansk.
Använder miljövänliga och naturliga ingredienser
Ökar hårglansen och ger extra volym
Närande för både håret och hårbotten
Enkel att använda med tydliga instruktioner
Mer prisvärd än många konkurrenter
Kan ha kortare hållbarhet än kemiska hårfärger
Färre färgalternativ jämfört med kemiska produkter

När det gäller dem som söker växtbaserade lösningar är Cultivators Växtbaserad Hårfärg ett val värt att överväga. Med betyget 4,2/5 ger den en naturlig ton, vilket jag tycker är föredömligt för dem som vill ha milda och kemikaliefria alternativ. Att den är växtbaserad innebär också ett medvetet val, vilket jag personligen tycker om.

Bästa maskval: Schwarzkopf Professional ChromaID Bonding Color Mask

Schwarzkopf Professional ChromaID Bonding Color Mask i nyansen Raw Cacao – en färginpackning som vårdar och färgar håret samtidigt, med vegansk formula och Fibrebond-teknologi för djup färg och glans.
Uppfriskar håret och tillför glans
Ger ett jämnt och naturligt färgresultat
Långvarig färg som varar upp till tolv tvättar
Berikad med hydrolyserat keratin för stärkt hår
Snabb och enkel applicering
Innehåller parabener
Högre pris i jämförelse med konkurrenter

För dem som är på jakt efter något extra vårdande, kan Schwarzkopf Professional ChromaID Bonding Color Mask vara precis det man söker. Den tillför en lyxig känsla till min toningsupplevelse med sin djupt återfuktande formula. Den är dessutom enkel att använda och jag märkte definitivt hur håret fick ett nyboostat liv.

Bästa färgfilter: Revlon Professional Nutri Color Filters

Revlon Professional Nutri Color Filters 821 Silver Beige – en 3-i-1 hårfärgskräm som ger direkt färg, vård och glans i en behandling, perfekt för att fräscha upp och nyansera håret med en beige ton.
Vattentät
Uppladdningsbar
Mycket tyst
Dyr

Bland färgfilteralternativen, märker jag att Revlon Professional Nutri Color Filters sticker ut. Deras toningar har en livlig och djärv ansats, som jag finner mycket tilltalande och som kan förändra hela looken på ett slående sätt. För bara 98 kr, tycker jag att detta är ett attraktivt och kreativt val för dem med experimentlusta.

Jämför vinnarna i testet

Jag har granskat hårtoningar med olika egenskaper och priser. Här är vad jag fann:

1. Wella Professionals Color Fresh Mask Chocolate: Denna mask verkar upp till 20 minuter. Den innehåller avokadoolja och kostar 122 kr. Det ger ett långvarigt färgresultat samt vårdar håret.

2. Hårfärg Tints of Nature: Med en verkningstid på 30-40 minuter, erbjuder denna produkt en långvarig färg. Dess pris är 219 kr.

3. Four Reasons Color Mask Toning Treatment Latte: Denna produkt verkar snabbt på 5-10 minuter och kostar 179 kr. Den innehåller växtbaserade proteiner som ger intensiv toning och förbättrar hårets kvalité.

4. Cultivators Växtbaserad Hårfärg: Naturlig och fri från kemikalier, denna produkt använder henna och andra växter. Priset är 142 kr.

5. Schwarzkopf Professional ChromaID Bonding Color Mask: Prisad till 329 kr och verkar inom 10 minuter. Innehåller hydrolyserat keratin och panthenol för hållbar färg.

6. Revlon Professional Nutri Color Filters: Med provitamin B5 och joniska pigment, kostar den här produkten 183 kr och erbjuder 23 nyanser.

Så hittar du den bästa hårtoning

Hur länge färgen varar

När jag väljer en hårfärgsprodukt, är en av de första sakerna jag tittar på hur länge färgen kommer att hålla i mitt hår. En god produkt bör hålla i några veckor eller mellan flera tvättar, baserat på vilken sort det är. Faktorer som spelar in inkluderar mitt hårs skick, hur ofta jag tvättar, och vilka schampon jag använder. Om en produkt kan hålla färgen länge utan att skada mitt hår, får det extra poäng av mig.

Färgresultat

Mitt mål med att använda en hårfärgsprodukt är att uppnå den färg jag verkligen vill ha. Jag vill att resultatet ska vara jämnt, livligt och precis som det ser ut på förpackningen. Ingas överraskningar, som konstiga toner eller fläckar, är det jag strävar efter. Jag tittar alltid på recensioner och före- och efterbilder från andra som har använt produkten för att se om den verkligen håller måttet.

Användarvänlighet

Jag uppskattar när en produkt är enkel och problemfri att applicera. Det ska vara lätt och enkelt att blanda och använda utan att det blir rörigt. Om produkten innehåller bra verktyg som handskar och lättanvända applikatorer känner jag mig mer benägen att använda den än andra alternativ, eftersom det gör processen smidigare och effektivare.

Innehåll

Vad produkten innehåller är lika viktigt som själva färgresultatet. Jag letar ofta efter produkter som innehåller närande ämnen som keratin, naturliga oljor och vitaminer. Dessa hjälper mitt hår att förbli friskt under färgningsprocessen. Jag försöker undvika produkter som innehåller starka kemikalier såsom ammoniak eller peroxider eftersom de kan orsaka skador och torka ut mitt hår.

Bevarande av håret

Det är avgörande för mig att produkten inte bara ändrar min hårfärg utan också behåller hårets kvalitet. En god produkt ska gärna förbättra hårets hälsa och minimera skador och uttorkning. Jag väljer produkter som hjälper till att stärka mitt hår och skyddar hårfibrerna.

Lukten

Doften av produkten kan göra stor skillnad för hur jag uppfattar den. Jag föredrar en mild och behaglig doft som gör upplevelsen njutbar utan att vara för stark. Om lukten är lätt och inte irriterande, gör det att jag gärna använder produkten igen.

Recensioner från andra användare

Recensioner från andra som har använt produkten är ofta avgörande för mig när jag ska bedöma om den fungerar bra och är säker att använda. Genom att läsa dessa erfarenheter får jag en bättre insikt i hur produkten fungerar i praktiken, och det hjälper mig att undvika mindre bra eller potentiellt skadliga produkter. Jag känner mig tryggare i mitt val när jag fått läsa om andras upplevelser.

Leende blond kvinna som varsamt rör vid sitt ansikte.

Fördelar med att använda hårtoning

När jag bestämmer mig för att använda hårtoning istället för permanent hårfärg, får jag en större flexibilitet när det kommer till att ändra färg. Eftersom toning inte är permanent, kan jag experimentera med olika färger utan att binda mig till en och samma. Dess tillfälliga natur gör att jag kan förändra mitt utseende ofta och enkelt, vilket passar mig som gillar att testa nya färger.

Hårtoning orsakar minimal skada på mitt hår. Det innehåller inte starka kemikalier som ammoniak eller peroxid, vilket gör det skonsammare. Toningen lägger sig på ytan av håret utan att tränga in i hårets djupare lager, vilket minskar risken för skador och torkhet. För mig med skört eller behandlat hår, är det ett utmärkt val om jag vill skydda mitt hår samtidigt som jag ändrar färg.

Jag uppskattar också att hårtoningsprodukter ofta är fyllda med vårdande ingredienser som aloe vera, vitaminer och naturliga oljor. När jag tonar mitt hår, får det näring och återfuktning, vilket ger en bättre hårkvalitet. Det är inte bara färgen som blir vackrare, utan mitt hår känns också mjukare och starkare.

För oss med känsligt hår eller hårbotten är hårtoning ett säkrare alternativ. Personligen har jag ibland haft problem med irritation och allergiska reaktioner från permanenta hårfärger, så toning är en bättre och mer behaglig lösning för mig. Jag kan njuta av en förändring utan att oroa mig för eventuella negativa effekter.

En stor fördel jag verkligen märker med hårtoning är just hur enkelt det är att använda och underhålla hemma. Eftersom effekten avtar gradvis, blir det inga tydliga utväxter när min naturliga färg växer fram. Det betyder mindre tid och kostnad för salongsbesök, vilket passar min hektiska vardag. Jag kan bekvämt hantera mitt hår utan att behöva planera regelbundna möten hos frisören.

Sammanfattningsvis ger hårtoning mig många positiva egenskaper, från enkelheten och den låga underhållsnivån till de skonsamma effekterna på hårets hälsa. Den här mångsidigheten och skonsamheten gör det till ett attraktivt val för mig som vill hålla håret friskt samtidigt som jag får möjligheten att experimentera med olika stilar och färger.

Nackdelar med att använda hårtoning

Jag har märkt att när jag använder hårtoning får jag kortvariga resultat. Detta kan vara en fördel för den som gillar att ändra hårfärg ofta. Men för mig som vill ha en långvarig lösning kan det bli lite jobbigt. Jag måste tona håret ofta för att behålla färgen jag önskar, och det här kan ta både tid och pengar. När färgen börjar försvinna kan den också bli ojämn, vilket inte alltid ser så bra ut.

När jag vill göra större förändringar i min hårfärg märker jag att hårtoning har sina begränsningar. Speciellt om jag vill gå från en mörk till en ljus nyans. Toning är mer för subtila ändringar och för att ge en liten boost till min naturliga färg. Det kan inte bleka eller ändra färgen radikalt, så för stora förändringar behöver jag oftast tänka på andra alternativ.

När jag försöker tona över grått eller mycket skadat hår kan jag också stöta på problem. Hårtoning är mjukare än permanent färg, men den kanske inte alltid täcker grått hår så bra. På särskilt poröst eller skadat hår kan färgen bli fläckig eller mindre intensiv. Det betyder att jag ibland måste använda andra produkter för att få ett jämnt resultat. Det här kan vara särskilt frustrerande när min huvudsakliga avsikt med toningen är att dölja grått hår eller förbättra hårets allmänna utseende.

Sammanfattning av nackdelar:

NackdelBeskrivning
Kortvariga resultatKräver frekventa applikationer.
Begränsade ändringarInte lämplig för stora färgförändringar.
Ojämn täckningInte effektiv på grått eller skadat hår.

Det är ganska tydligt att hårtoning har sina utmaningar. Ju mer jag använder det, desto mer inser jag att det är viktigt att väga fördelarna mot dessa nackdelar för att se om det passar mina behov.

Hur man använder hårtoning

Förberedelser

Innan jag börjar med hårtoningen, ser jag alltid till att ha allt på plats. Jag väljer en färgton som passar mig och min hårtyp. För att undvika allergiska reaktioner, gör jag ett test 48 timmar i förväg. Det är viktigt att mitt hår är rent från stylingprodukter, eftersom det kan göra skillnad på hur färgen fäster. Jag använder en gammal handduk eller en skyddande cape för att inte kladda ner mina kläder.

Applicering

När jag applicerar toningen, följer jag instruktionerna noga. Jag delar upp mitt hår i olika sektioner för att få en jämn fördelning. Med handskar på händerna, använder jag antingen en pensel eller flaskan för att lägga på toningen. Jag försöker att undvika att få färg på hårbotten. Efter appliceringen, kammar jag genom håret för att säkerställa att toningen sprids ordentligt.

Väntetid

Tiden som färgen behöver verka kan variera. Jag följer alltid tidsangivelserna på förpackningen noggrant för att få bästa resultat. Jag ser till att inte låta färgen sitta längre än rekommenderat, för att undvika oönskade resultat eller potentiell skada på håret.

Sköljning

När det är dags att skölja ut toningen, använder jag ljummet vatten. Jag sköljer noggrant tills vattnet är helt klart. Jag undviker varmt vatten för att inte öppna upp hårstråets kutikula. Efter sköljning, applicerar jag balsam särskilt framtaget för färgat hår för att stänga hårstrån och behålla färgen.

Eftervård

Efter toningen använder jag schampo och balsam för färgbehandlat hår. Dessa produkter skyddar färgen och ger håret näring. Jag försöker undvika frekvent värmestyling. Istället tvättar jag håret mindre ofta och använder kallt vatten, vilket hjälper till att bevara färgens intensitet och livslängd.

Jag ser till att njuta av min nya hårfärg! Rätt process och eftervård gör att min nya färg ser levande och vacker ut så länge som möjligt.

Kvinna med långt, lockigt hår som håller händerna i håret mot en rosa bakgrund.

Vanliga frågor om hårtoning

Hur länge varar en hårtoning?

Hur länge en hårtoning varar beror på många saker, som hårkvalitet, vilken produkt som används, och hur ofta håret tvättas. Vanligtvis håller färgen mellan 4 till 8 tvättar. För att förlänga effekten, föreslår jag att använda schampo och balsam utan sulfater. Dessa är skonsammare mot färgat hår. Att tvätta håret med kallt eller ljummet vatten istället för varmt kan också hjälpa till att bevara färgen längre.

Är det okej att tona redan färgat eller blekt hår?

Ja, det går bra att tona hår som redan är permanent färgat eller blekt. Många gör detta för att förbättra eller ändra sin nuvarande hårfärg. Resultatet kan dock se olika ut beroende på hårets skick. Om håret är skadat eller poröst, kan färgen bli ojämn. Därför rekommenderar jag att använda en djupt återfuktande behandling före toningen för att få ett jämnare resultat.

Är hårtoning skadligt?

Hårtoning är oftast mindre skadligt än permanent hårfärg. De innehåller vanligtvis inte ammoniak eller peroxid, vilket är ämnen som kan skada håret. Toning lägger sig istället ovanpå hårstrået och tvättas bort med tiden. Många toningsprodukter har dessutom vårdande ingredienser. Trots det är det viktigt att göra ett allergitest och följa instruktionerna noggrant.

Hur skiljer sig appliceringen av olika typer av hårtoning?

Appliceringen kan skilja sig beroende på vilken typ av toning du använder. Vissa produkter behöver blandas med en utvecklare medan andra kan appliceras direkt som ett schampo eller en mask. Det är viktigt att läsa och följa instruktionerna noga. Använd alltid handskar och skydda dina kläder under appliceringen. Försäkra dig om att produkten fördelas jämnt för att få ett bra resultat.

Kan jag blanda olika hårtoningar?

Ja, du kan blanda olika nyanser för att skapa en unik färg. Detta låter dig experimentera och hitta precis rätt ton. Det är dock viktigt att du blandar produkter från samma serie och typ för att undvika oförutsägbara resultat. Testa alltid färgblandningen på en liten del av håret innan du tonar hela håret.

Ska jag använda balsam efter hårtoning?

Ja, det är bra att använda balsam efter toning. Det hjälper till att stänga hårstrånas cutikula och bevara färgen. Ett balsam särskilt gjort för färgat hår rekommenderas. Dessa balsam innehåller ofta ingredienser som skyddar färgen och ger extra näring till håret.

Hur ofta kan jag tona håret?

Hur ofta du kan tona håret beror på ditt hårs skick och vilken produkt du använder. Eftersom toning oftast är mildare kan det användas mer frekvent än permanent färg. Jag rekommenderar dock att vänta några veckor mellan behandlingarna så att håret får chans att återhämta sig. Regelbunden användning av djupkonditionerande produkter kan också hjälpa håret att hålla sig friskt.

Vilka försiktighetsåtgärder bör jag ta?

När du tonar håret bör du ta vissa försiktighetsåtgärder. Gör alltid ett allergitest minst 48 timmar i förväg. Arbeta i ett väl ventilerat rum så att du inte andas in oönskade ångor. Använd skyddshandskar och täck kläderna med en handduk. Det är också viktigt att följa produktens instruktioner noggrant för att undvika irritation och oönskade resultat.

Kan jag använda hårtoning med andra produkter?

Ja, det går att använda hårtoning tillsammans med schampo och balsam för färgat hår. Dessa produkter är oftast mildare och hjälper till att bevara hårfärgen längre. De skyddar även färgen från att snabbt blekna. Att använda dessa produkter kan hålla ditt hår levande och glansigt.

Om vår test

I min testprocess för hårtoningar strävade jag efter att säkerställa att varje produkt granskades grundligt. Mitt mål var att förstå hur väl färgen på produkten matchade den faktiska färgen efter toning. Jag bedömde om nyansen var jämn och såg naturlig ut, något som ofta blir avgörande för ett tillfredsställande resultat.

Så snart färgen applicerades följde jag noggrant dess hållbarhet. Jag tittade på hur lång tid det tog innan toningen började blekna och om hållbarheten påverkades av faktorer som tvätt eller sol. För mig är det viktigt att en färg håller sig livfull så länge som möjligt.

Användarvänligheten är en annan prioritet i mina tester. Jag undersökte hur lätt det var att applicera produkterna. Jag tittade på om instruktionerna var tydliga och om alla nödvändiga tillbehör inkluderades i förpackningen. Detta hjälper till att minimera risken för misstag under appliceringen, vilket är särskilt viktigt för de som kanske är nya på att färga håret själva.

När det kommer till ingredienslistan granskar jag alltid varje produkts sammansättning. Jag är noga med att identifiera potentiellt skadliga kemikalier och om produkten lämpar sig för känslig hud. Säkerhet är en prioritet för mig, eftersom jag vill att mina rekommendationer inte bara ska se bra ut utan också vara säkra att använda.

Jag utvärderar även produktens prisvärdhet. Här jämför jag kostnaden med den totala prestandan och kvaliteten. Frågan jag ställer mig är: ”Erbjuder produkten bra värde för pengarna?” Jag vill att mina läsare ska känna att de fått en bra affär när de följer mina råd.

Summa summarum, jag väger alla dessa faktorer för att kunna rekommendera produkter som både ser fantastiska ut och är lättanvända. Min målsättning är att hjälpa läsarna att göra informerade och trygga köpbeslut genom att ge dem pålitliga och välgrundade rekommendationer.

Betygsätt den här artikeln

Klicka på en stjärna för att betygsätta den!

Betyg 5 / 5. Antal röster: 144

Inga röster än så länge! Bli först med att betygsätta detta inlägg.

Innehållsansvarig

Publicerad

14 svar på ”Bästa Hårtoning 2024”

  1. Jag tycker att den bästa hårtoningen! Hittills är jag riktigt nöjd med kvaliteten på den här Wella color mask, den känns både hållbar och säker att använda. Den är mycket mer prisvärd än liknande produkter, särskilt om man ser till att den vårdar håret samtidigt som den tonar!

    Svara
    • Hej! Precis, jag älskar också hur vårdande den är! Den gör verkligen skillnad både för färgen och hårets kvalitet.

      Svara
  2. Hej, så nöjd med Color Fresh Mask! Det första jag märkte var hur mjukt mitt hår kändes efter användning – det var verkligen en positiv överraskning. Den håller sig längre än andra toningar jag har testat, och jag känner att den anpassar sig riktigt bra till min livsstil eftersom jag älskar enkelheten!

    Svara
    • Hej! Jag älskar att du nämner hur mjukt ditt hår blev! Den effekten är verkligen en av mina favoritgrejer med masken också, och det är ju perfekt när något så enkelt faktiskt levererar så bra resultat.

      Svara
  3. Bästa hårtoningen jag testat! 🌟 Lätt att applicera, hållbar och gör verkligen skillnad för hårets glans. Wella har verkligen överträffat mina förväntningar med denna!

    Svara
    • Hej! Så kul att läsa att du fått så bra resultat! Håller med om att det är en toppenprodukt när det kommer till både applicering och hållbarhet.

      Svara
  4. Jag uppskattar verkligen hur lättanvänd Wella hårmask är, och det känns som att den verkligen ger håret en boost. Den motsvarade helt klart mina förväntningar – så nöjd!

    Svara
    • Hej! Så kul att du känner samma sak som jag! En enkel rutin som ändå ger en riktig boost är verkligen svårslagen.

      Svara
  5. Jag har testat många andra toningar som snabbt bleknat, men med Wella Color mask var färgen fortfarande lika intensiv efter flera tvättar. Det känns som en riktig investering!

    Svara
  6. Jag hade höga förväntningar på Wella Professionals färginpackning efter att en vän rekommenderade den, och den överträffade verkligen allt. Färgen blev så jämn och glansig, och den täckte mina gråa strån helt perfekt! Helt klart den bästa hårtoningen jag provat.

    Svara
  7. För mig som är nybörjare med hårtoningar var det viktigt att hitta något användarvänligt och tryggt. Color Fresh Mask från Wella var superlätt att använda och resultatet blev precis som jag önskade. Plus att håret känns fantastiskt mjukt! Det här kommer jag absolut fortsätta med.

    Svara
  8. Skulle du rekommendera Fresh Mask Chocolate för någon som vill ha en mer subtil toning, eller tycker du att den ger för mycket pigment och passar bättre om man vill ha en tydlig färgförändring?

    Svara
  9. Om du har provat Fresh mask chocolate, upplever du att den lämnar håret lika återfuktat som t.ex. Schwarzkopf Chroma? Eller känns håret lite torrare efteråt?

    Svara

Lämna en kommentar

Tack för att du väljer att lämna en kommentar. Kom ihåg att alla kommentarer modereras enligt vår kommentarspolicy och din e-postadress kommer INTE att publiceras. Låt oss ha en personlig och meningsfull konversation..